9 Mart 2016 Çarşamba

Üniversite Öğrencilerine Kredi Veren Bankalar Listesi

Öğrencilere Kredi Veren Bankalarları sizler için araştırdım.

  1. Odeabank ( Yeni ), 
  2. Vakıfbank,
  3. Denizbank (En Çok Veren),
  4.  Akbank (En Çok Veren

 Özellikle özel okulların sıkça tercih edildiği günümüzde bir çok öğrenci okul ödemelerini bankadan kredi olarak kullanım sonrasında uygun faiz oranları ile bankaya geri ödemektedir.
Öğrenciye kredi veren bankaları tanımlamamız gerekirse özel yada kamuda hizmet gösteren bir çok bankayı söylememiz mümkündür. Özellikle kayıt dönemlerinde bankaların neredeyse tamamı öğrenciye kredi sunmaktadır. Burada farklılık yaratan nokta uygun faiz imkanı ve ödeme kolaylığı ile kredinin sunulmadır.
Kamu bankalarının öğrenim kredisi kapsamında sundukları kredilerin faizleri özel bankalara oranla daha düşük olabilmektedir. Ayrıca ödeme süreçleri aylık yada 3 aylık olmak üzere esnetilebildiğinden özel bankalara oranla daha kolay ödeme düzeni oluşturulabilir. Kredi Kartı Yapılandırması Yaparak Borçlarınızdan kurtulun.
Özellikle Vakıf Bank üniversite öğrencilerine sundukları krediler uygun faizleri ile farklılık sunmaktadır.
Özel bankalardan ise öğrenciye kredi sunan bankalar arasında garanti bankasının esnek ödeme imkanları bulunur. Ödemelerde azalan yada artan taksitlerle ödeme ,ödemeyi öteleme, yeniden yapılandırma  olmak üzere bir çok avantaj sunan garanti bankası özellikle okul kayıt süreçlerinde bu kampanyalarını sosyal medya üzerinden sıkça duyurmaktadır.

Öğrenciye kredi sunan bankaların tamamı öğrenci kredi kullanabilecek yaşta olsa dahi bir gelir belgesi istemektedir. Eğer öğrenci aynı zamanda çalışmıyorsa ailesinin aracılığı ile kredi çekebilir. Bu nedenle doğrudan gelir belgesi olmayan bir öğrenciye kredi kullandırılması bankalar üzerinden mümkün değildir. Bu yönde kredi talepleri için kredi yurtlar kurumuna başvurulması daha uygun olacaktır.


Kredi Başvurularında Sizden İstenen Belgeler

Başvuru Formu (Bankadan alınabilir)
Nufus cüzdanı
Eğitime ilişkin belgeler
Şubece istenebilecek  diğer belgeler


DİĞER YAZIM : KARA LİSTEDEN NASIL ÇIKILIR

3 yorum:

  1. acil 5 bin tl'ye ihtiyacım var..

    YanıtlaSil
  2. Herhangi bir finansal problemin var mi? Borcunuzu temizlemek ve isinize geri dönmek için hizli bir krediye ihtiyaciniz var mi? Eger öyleyse kredi basvurusu hakkinda daha fazla ayrinti için bize tekrar ulasin. sadece bu e-postada bize ulasin ===> tiffanyperioloancompany@gmail.com

    YanıtlaSil
  3. Merhaba millet, Ismim Mrs Inthupa Mammam, bugün bütün dünyadaki en mutlu insan olarak konustum ve aileme fakir durumumdan kurtarilan herhangi bir borç verenin, tüm genis dünyaya ismini söyleyecegimden bahsettim. ve ben ailem iyi döndü diyerek çok mutluyum, çünkü 3 çocuga sahip tek bir anneyim, hayatimi baslamak için 200,000 dolarlik bir kredi verdim ve tüm dünya bunun gibi görünüyordu. Bu tanri ile tanisana kadar asili duran Tanri, ailemle birlikte hayatimi degistiren kredi vereni gönderdi. Borç verenlerden korkan bir Tanri, Bayan SUSAN JAMESLOAN FIRML COMPANY, ailemi kurtarmak için gönderilen Kurtarici Tanri idi ve ilk basta 5 / Subat / 2018'de 200,000 ABD dolari tutarinda kredi alana kadar bunun mümkün olamayacagini düsündüm, Onu reddetmedigim aileme hazirlik partisine davet ettim ve Bayan SUSAN JAMESLOAN FIRML COMPANY ile temasa geçmek için gerçek bir krediye ihtiyaci olan herkese bilgi verecegim. Email:susanjamesloanfirml07@gmail.com or susanjamesloanfirml07@outlook.com or Website: https://susanjamesloanfirm.wixsite.com/loan-officer

    YanıtlaSil