10 Şubat 2017 Cuma

kredi kartı ile hgs yükleme

HGS (hızlı geçiş sistemi) köprü ve fiyatlı otobanlarda geçiş sırasında yaşanabilecek trafik sıkışıklığına çare olması yerine uygulamaya sokulmuştur. Uygulamada HGS kart PTT şubelerinden veyahut anlaşmalı bankalardan tedarik edilebilmekte ve içerisine bakiye yüklemesi yapılarak geçişlerde ödenmesi şart olan meblağ elektronik ortamda gerçekleşmektedir.HGS bakiye yükleme işlemlerinde de değişik seçenekler mevcut olup, her biri kullanıcısına konforlu kullanım imkanı sunmaktadır.
 HGS PTT yükleme işlemi de diğer seçenekler gibi oldukça kolay ve pratik olarak değerlendirilmektedir. HGS PTT yükleme seçeneğinde HGS sahibi rastgele bir PTT şubesine müracaat yapabilir veyahut PTT şubelerinin dışında bulunan PTTmatik aletlerinden işlemini gerçekleştirebilir. HGS PTT yükleme işlemi için şubede gerçek vakitli yükleme yapmak kullanıcı tarafından vakit kaybı olarak değerlendirildiği için genel olarak PTTmatik aletlerinde yükleme seçeneği seçenek edilmektedir. 
Online olarak yapılan ödemelerde kişilerin istifade etmesi şart olan ekran PTT ALIŞVERİŞ MERKEZİ sayfasıdır.
PTTmatiklerde HGS yüklemesi yapmak isteyen HGS sahibi PTT kartını alete yerleştirdikten sonra güvenlik şifresi ile sisteme giriş yapabilmekte ve aletin direktifleri doğrultusunda hareket ederek yükleme işlemini bitirebilmektedir. HGS uygulamasında online yükleme, hgs otomatik yükleme ve gerçek zamanlı yükleme seçenekleri de mevcut olup her birisinin emeli kullanıcısına konforlu kullanım imkanı sağlamaktır. Ancak PTT aracılığı ile yapılan yüklemeler kullanıcıya daha pratik gelmekte ve çoklukla bu istikamette yükleme seçeneği seçenek edilmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder